26 februarie 2016

Un trio de cascade (Cascada Beușnița, Cascada Văioaga și Cascada Bigăr) și Lacul Ochiul Beiului - (1 iunie) - Vacanța de Rusalii 2015 (ziua 5)




     Pentru ultima zi petrecută în Cheile Nerei am vrut să vizităm zona din jurul păstrăvăriei, și anume Ochiul Beiului și cascada Beușnița. Fiind aproape de camping nu ne-am agitat prea mult, lăsându-le să le vizităm ultimele. Pentru noi această zi de 1 iunie a reprezentat aniversarea de un an de la căsătoria noastră, așa că ceea ce am văzut în această zi a însemnat petrecerea și cadourile.
Mai mult...

14 februarie 2016

10 februarie 2016

Cascada Șușara, Cheile Șușarei, La Tuneluri și din nou la păstrăvăria Valea Beiului - (31 mai) - Vacanța de Rusalii 2015 (ziua 4)


     Am plecat de la Lacul Dracului cu scopul de a ajunge la păstrăvăria de la Valea Beiului. Adică acolo unde ne-am lăsat mașina. Trebuia să o recuperăm, nu? Ne-am trezit dimineață, puțin mai înghețați de la lucrurile umede care au încercat să ne țină de cald noaptea, dar și de la semi-spaima pricinuită de vizita neașteptată a chestiei care a poposit pe cortul nostru. Și acum mă gândesc cum am putut să ne băgăm la somn din nou...
Mai mult...

aventurile Ioanei și ale lui Andi

Un produs Blogger.

Contact

Nume

E-mail *

Mesaj *